COVER-ARTICOL.jpg

Anul acesta Food Technology – organizat de CIE MoldExpo, a ajuns la ediția 28, iar partenerul general al expoziției este compania Evotek.

Fiind printre cei mai importanți lideri în distribuția brandurilor de renume, pentru industria alimentară, Evotek rămâne un promotor activ al inovației și tehnologiei moderne în industria HoReCa din Republica Moldova.

Cu această ocazie, compania organizează în exclusivitate un concurs valoros pentru antreprenorii din acest domeniu, oferind oportunitatea agenților economici – să participe la tombolă și să obțină un RETIGO Orange Vision – cuptorul de generație nouă, dotat cu multe capacități excelente, inedite și autonome de gătit, la nivel profesionist.

Expoziția și tombola se desfășoară în perioada 16-19 mai.

Ce condiții trebuie să întrunească un participant la tombolă?

# Să dețină o companie în domeniul alimentației publice

# Să viziteze standul Evotek din Pavilionul Central Evotek

# Să completeze formularul de participare și să fie prezent la extragerea oficială live, duminică pe 19 mai, în același pavilion.

Acest concurs vine să motiveze antreprenorii din domeniul alimentației publice să fie activi și să construiască afaceri aici, acasă în Moldova. Mai mult de atât, organizatorii își propun să ofere și alte premii valoroase celor înscriși în concurs.

Participați și descoperiți o întreagă lume a industriei ospitaliere direct în Chișinău, împreună cu Evotek!

Preluat de la: diez.md