mihaela-radulescu-main.jpg

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv. Cu toate că timpul trece, pentru ea vârsta este doar o cifră, iar secretul siluetei sale a stârnit interesul multor femei. Cum reușește vedeta să arate atât de bine la 54 de ani?

Mulți ar crede că pentru a avea un aspect impecabil la 54 de ani, Mihaela se bazează pe creme și tratamente scumpe. Cu toate acestea, diva a recunoscut că, deși a apelat și la ajutorul medicului estetician, se bazează și pe câteva trucuri accesibile tuturor. Printre acestea se numără și Aloe Vera.

„Eu sunt mare fan Aloe Vera. La noi acolo, în Monaco, se găsesc la alimentară frunze de Aloe Vera mari și recunosc cinstit că de ani de zile este singura cremă de față pe care o mai folosesc. Ador Aloe Vera în diverse combinații, cu ulei de cocos, cu ulei de măsline. O folosesc ca și cremă, mască, o pun și în cap. Mie îmi face bine, acum nu știu dacă e o rețetă universală, dar pentru mine funcționează minunat. Nu am mai povestit asta nimănui, iată că e un secret”, a dezvăluit fosta prezentatoare tv, pentru viva.ro.

Pentru a se menține în formă, vedeta respectă anumite reguli de alimentație și stil de viață. Unul dintre secretele sale este abținerea totală de la consumul de alcool.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, Mihaela Rădulescu face sport aproape zilnic.

„Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport”, a adăugat ea.

În plus, în perioadele aglomerate, cum ar fi filmările, adoptă un regim strict, de la care nu se abate.

„Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a explicat vedeta.

Chiar și cu un program încărcat, prezentatoarea tv își face mereu timp pentru a avea grijă de ea și pentru a face sport.

„Când treci de 50 de ani nu mai vrei să nu îți mai pese. Acum am ceva mai multă grijă, pentru că e ceva mai complicat de menținut. Nu-i chiar așa simplu ca la 20. Am grijă. Repet, sunt un om care dorm noaptea, alerg, fac sport. Dacă mă întrebi pe mine orice femeie ar trebui să facă lucrurile astea. Sigur, poate nu toate avem timp în viață pentru asta, dar eu îmi fac. Sunt un pic mai egoistă decât în alte momente ale vieții.”, a mai dezvăluit vedeta.

Sursă foto – Instagram

Preluat de la: csid.ro