88445-header-shaunacyferro.jpg
Very Peri, o culoare mov, care cuprinde nuanța albastră, în combinație cu cea violet-roșie, denotă atitudinea plină de optimism, care încurajează creativitatea îndrăzneață și expresia imaginativă.

„PANTONE 17-3938 Very Peri este un simbol al tranziției prin care trecem. Pe măsură ce ieșim dintr-o perioadă intensă de izolare, noțiunile și standardele noastre se schimbă, iar viața noastră fizică și cea digitală s-au fuzionat în moduri noi.

Designul digital ne ajută să extindem limitele realității, deschizând ușa către o lume virtuală dinamică în care putem explora și crea noi posibilități de culoare. Cu tendințele din gaming, popularitatea în creștere a metaversului și comunitatea artistică în creștere în spațiul digital, PANTONE 17-3938 Very Peri ilustrează fuziunea vieții moderne și modul în care tendințele de culoare din lumea digitală se manifestă în lumea fizică și invers”, se arată în articolul de prezentare a culorii.

„Culoarea Pantone a anului reflectă ceea ce se întâmplă în cultura noastră globală, exprimând ceea ce oamenii caută la care acea culoare poate spera să răspundă.” a adăugat Laurie Pressman, vicepreședinte al Institutului de culoare Pantone.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от PANTONE (@pantone)

Timp de 23 de ani, Culoarea Anului de la Pantone a influențat dezvoltarea produselor și deciziile cumpărăturilor din mai multe industrii, inclusiv în modă, mobilier pentru casă și design industrial, precum și ambalarea produselor și designul grafic

Pantone prognozează tendințele globale de culoare și sfătuiește companiile cu privire la culoarile actuale pentru produse lor și identitatea vizuală a mărcii. Prin prognozele de tendințe sezoniere, psihologia culorilor și consultanța culorilor, Pantone Color Institute colaborează cu mărci globale pentru a valorifica în mod eficient puterea, psihologia și emoția culorii în strategia lor de design.

Preluat de la: diez.md