unnamed-file.jpg
O agenție de marketing din Chișinău a lansat un vlog despre afaceri și antreprenori din Republica Moldova. Proprietari de afaceri, companii mari și mici din toate nișele de business vor fi eroii acestor emisiuni. Canalul de YouTube este creat pentru a sprijini afacerile din Republica Moldova și promovează bunele practici în afaceri și oferă sfaturi și motivație pentru cei care vor să își deschidă o afacere în Moldova.

Primul episod a fost deja lansat, eroii emisiunii fiind chiar Draggy Smile, proprietarul localurilor BarBar, BandaBar și Lobby Bar din Chișinău. Draggy povestește cum a reacționat în carantină și ce este important de știut când îți deschizi o afacere în domeniul HoReCa.

Tot în primul episod, realizatorii proiectului au discutat cu foștii proprietari ai rețelei Linella, actualmente fondatorii rețelei Dulcinella. Familia Pojoga a relatat valorile companiei sale, planurile de dezvoltare în afara țării, dar și ce îi motivează să dezvolte afaceri în Moldova.

Al treilea invitat a fost un tânăr care în plină criză a lansat o afacere – un beershop care, deși a fost lansat în timpul carantinei, are succes datorită perseverenței.

Preluat de la: diez.md