9U-920x481-1.jpg
În următoarele zile, compania aeriană Air Moldova va opera mai multe zboruri pe sensurile de intrare și ieșire din țară. Vedeți mai jos toate cursele care vor avea loc în perioada 22–28 mai 2020.

Moscova-Chișinău, 22 mai 2020
Decolarea din DME – 14.00, sosirea – 15.50 (ora locală)

Chișinău-Dublin-Chișinău, 23 mai 2020
Decolarea din KIV – 11.00, sosirea – 12.40 (ora locală)
Decolarea din DUB – 13.40, sosirea – 19.00 (ora locală)

Chișinău-Londra-Chișinău, 24 mai 2020
Decolarea din KIV – 13.00, sosirea – 14.10 (ora locală)
Decolarea din STN – 15.30, sosirea – 20.30 (ora locală)

Tel Aviv-Chișinău, 28 mai 2020
Decolarea din TLV – 10.10, sosirea – 12.55 (ora locală).

Biletele pentru aceste curse pot fi procurate online pe site-ul www.airmoldova.md.

În scopul prevenirii riscurilor de răspândire a virusului, sunt întreprinse măsuri suplimentare de protecție la toate zborurile operate de companie. Toți pasagerii la cursele operate de compania Air Moldova în această perioadă sunt rugați să poarte în mod obligatoriu măşti și mănuşi de unică folosinţă.

IMPORTANT

Pentru zborurile spre Republica Moldova

# La cursele spre Republica Moldova vor fi acceptați/acceptate doar:

— pasagerii cetățeni ai RM, membrii de familie ai cetăţenilor RM;

— persoanele care posedă o viză de lungă şedere, un permis de şedere sau un document echivalent permisului de şedere eliberat de autorităţi;

— persoanele care se deplasează în interes profesional dovedit prin viză, permis de şedere sau un alt document echivalent;

— membrii misiunilor diplomatice şi ai oficiilor consulare acreditate în Republica Moldova, ai organizaţiilor/misiunilor internaţionale, precum şi membrii familiilor acestora sau personal care poate asigura ajutor umanitar.

Pentru zborurile din Republica Moldova

# La aceste curse, vor fi acceptați doar cetățenii deţinători ai vizelor de reşedinţă și ai permiselor de şedere a țării spre care intenționează să călătorească.

# Vă rugăm să verificați cu autoritățile statului în care intenționați să călătoriți sau să tranzitați, despre toate restricțiile de călătorie sau de intrare impuse curent.

# În caz de nerespectare a condițiilor de intrare sau a restricțiilor curente impuse de țara de destinație, compania aeriană își rezervă dreptul de a nu accepta pasagerul la zbor.

Preluat de la: diez.md