ben-hawkey-bakery-02-17470361-5486-4cc2-88bc-eaad0ab92e69.jpg
Ben Hawkey, actorul care l-a jucat pe Hot Pie în „Game of Thrones”, a deschis o brutărie la Londra. Denumirea patiseriei este cât se poate de corespunzătoare: „You know nothing John Dough”.

„You know nothing John Dough” s-a deschis oficial luni, 17 iulie, a doua zi după premiera primului episod al sezonului 7, fiind și un tribut show-ului, unde personajul  lui Hawkey a apărut alături de Arya Stark (Maisie Williams) și Brienne (Gwendoline Christie) în sezoanele 3 și 4.

Acum, Hawkey, în vârstă de 21 de ani, a colaborat cu Deliveroo pentru a lansa o brutărie pop-up care oferă bunățile în formă de Direwolf ale lui Hot Pie. Locuitorii Londrei le pot gusta, ele fiind livrate direct la ei acasă. Potrivit site-ului Deliveroo, biscuiții sunt „făcuți din făină de porumb cu coajă de portocală”, iar unul costă $1,30.

businessinsider.com

businessinsider.com

„Pâinile Direwolf ale lui Hot Pie sunt un favorit pentru fanii Game of Thrones , iar oamenii mă întreabă mereu secretul rețetei mele”, a spus Hawkey. „Nu pot să împărtășesc asta, dar clienții Deliveroo vor avea șansa să le încerce ei înșiși. Nici măcar nu trebuie să faceți o plimbare periculoasă pe King’s Road pentru a vizita, ele vin la tine.”

usmagazine.com

usmagazine.com

Dacă ești un fan al show-ului sau dacă pur și simplu îți plac produsele de patiserie, nu uita să treci pe la „You know nothing John Dough”, data viitoare când vizitezi Londra.

Preluat de la: diez.md