shutterstock_245614426.jpg

Un expert în sănătate sexuală a lansat un avertisment pentru persoanele care au obiceiului de a folosi obiecte casnice în scopuri personale. Mai exact, aceasta a făcut câteva mențiuni importante pentru acei oameni care aleg să se folosească de obiectele de uz casnic pentru propriile plăceri sexuale. Obiceiul, nociv de altfel, ar putea cauza răni și infecții. Conform unui nou studiu realizat de Lovehoney, 41% dintre oamenii din Marea Britanie folosesc în mod necorespunzător obiecte de uz zilnic.

Când vine vorba de acele obiecte de uz casnic la care oamenii recurg cel mai des, pernele s-au clasat pe primul loc, urmate de pieptene de păr și telefoanele mobile.

Pentru femei, pernele, pieptene de păr și periuțele electrice au fost cele mai populare. În ceea ce îi privește pe bărbați, șosetele, pernele, telefoanele mobile și mănușile de cauciuc au fost câteva dintre obiectele preferate.

Făcând referire la potențialele pericole, expertul în Wellness Sexual de la Lovehoney, Sarah Mulindwa, a declarat:

„Cu toții susținem creativitatea în dormitor, dar este important să păstrăm siguranța. Obiectele casnice obișnuite care nu sunt destinate corpului pot fi periculoase. Utilizarea obiectelor precum pieptenele de păr, telefoanele mobile și pernele pentru a-ți satisface nevoile sexuale ar putea duce la răni, infecții sau alte probleme. Aș sfătui întotdeauna să optați pentru o jucărie specializată, deoarece puteți avea încredere că este fabricată din materiale sigure și concepute în mod specific pentru utilizarea în dormitor.

Jucăriile sexuale sunt realizate folosind silicon sigur pentru corp sau alte materiale care trec prin teste riguroase. Nu este surprinzător faptul că obiectele casnice nu au trecut prin acest proces.”

Utilizarea obiectelor casnice în scopuri sexuale poate părea o alternativă la jucăriile sexuale specializate, însă este important să se înțeleagă riscurile asociate cu această practică. În loc să riști să-ți pui sănătatea în pericol, este întotdeauna mai înțelept să alegi produse special concepute și testate pentru a-ți satisface nevoile intime într-un mod sigur și responsabil.

Sursă – https://www.grimsbytelegraph.co.uk/news/health/sexual-health-expert-issues-household-9232134

Sursă foto – GU_Ani / Shutterstock

Preluat de la: csid.ro