charles.jpg

În luna februarie a acestui an, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles are cancer. Tot atunci, Suveranul a început tratamentul împotriva acestei boli nemiloase. Din păcate, efectele negative ale chimioterapiei l-au afectat pe fiul cel mare al regretatei Regina Elisabeta. 

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a revenit la îndatoririle regale, cu toate că a fost diagnosticat cu cancer la începutul anului și urmează ședințe de chimioterapie. Specialiștii au concluzionat că progresul monarhului este uimitor și se văd rezultate, dar acesta se confruntă, din păcate, și cu efecte secundare ale tratamentului.

Recent, Charles și fiul lui cel mare, Prințul William, au fost prezenți în Hampshire, unde au vizitat Army Aviation Centre. Acolo, monarhul și-a deschis sufletul și a făcut unele confidențe personale unui veteran de război, scrie The Sun. 

Citește și: Regele Charles e din ce în ce mai rău, după ce s-a aflat că suferă de cancer. Care este starea lui de sănătate!

Monarhul i-a precizat lui Aaron Mapplebeck că s-a confruntat cu o ‘pierdere a gustului’ în timpul tratamentului său. Și veteranul de război a precizat că a avut și el aceeași problemă, după ce a suferit nouă seturi de chimioterapie pentru cancerul testicular.

Sursa foto: profimedia

Preluat de la: csid.ro