DIEZ-Wine-Picnic-FinComBank.png

Începe vara în sânul naturii la cel mai mare picnic din țară pentru iubitorii de vin și buna dispoziție. FinComBank în parteneriat cu Visa, în calitate de sponsor general al evenimentului, te așteaptă cu prietenii și familia la festivalul WINE PICNIC care dă startul verii 2024.

Acesta este primul picnic cu note de vin din Moldova care va găzdui întreaga familie în zonele special amenajate din Grădina Botanică:
# Wine Zone pentru degustarea de vinuri de la producători autohtoni,
# Jazz Zone pentru ritmuri vibrante de dans și voie bună,
# MasterClass Zone cu activități pentru toți membrii familiei,
# Instagram Zone pentru amintiri de neuitat,
# Kids Zone pentru cei mici, și nu în ultimul rând,
# Food Zone pentru a completa experiența ta cu delicii culinare din 10 țări europene, de la Lisabona până la Amsterdam. 

La festivalul WINE PICNIC vei găsi o atmosferă unică și vei avea parte de o călătorie plină de culoare și gusturi desăvârșite ale vinurilor moldovenești la standurile celor mai renumite crame din Republica Moldova.

Pentru ca festivalul să fie cu adevărat special şi să îţi aducă cât mai multe emoții plăcute, FinComBank te invită să plătești cu cardul Visa de la FinComBank în incinta festivalului pentru a obține cashback pe cardul tău şi anume:
# CASHBACK în valoare de 10 % la plata cumpărăturilor la standurile producătorilor de vinuri din cadrul festivalului;
# CASHBACK în valoare de 5 % la achitarea cumpărăturilor în Food Zone pe teritoriul festivalului.

Încă nu au ai card Visa de la FinComBank? 

Poți deschide cardul înainte de eveniment online pe fincombank.com, în aplicația FinComPay sau în sucursalele băncii. De asemenea, vei putea deschide un card direct la festival, pentru a beneficia din plin de toate surprizele și beneficiile pe care ți le-am pregătit.

Mia mult decât atât, FinComBank și Visa lansează o promoție incendiară. Câștigă unul dintre cele 100 de pachete de degustare pentru tine și prietenul tău pentru 2 zile la festivalului WINE PICNIC!

Pentru aceasta, în perioada 7-27 mai 2024, efectuează cel puțin 3 plăți cu card Visa de la FinComBank în magazinele din țară sau online, a câte minim 300 de lei fiecare sau echivalentul acestei sume în altă valută!

Fiecare pachet de degustare conține un pahar de marcă WINE PICNIC şi 7 monede Wine Coins, pe care le poţi folosi pentru a cumpăra 7 porţii de degustare de vin la standurile celor mai buni producători de vin din ţară. 

Pe data de 29 mai extragem câștigătorii campaniei promoționale. Chiar tu poți fi unul dintre ei! Mai multe detalii despre promoție AICI.

Te așteptăm cu drag la cel mai grandios picnic din această vară. Alătură-te festivalului WINE PICNIC împreună cu FinComBank și Visa!

Preluat de la: diez.md