razvan-4.jpg

Răzvan Simion, colegul lui Dani Oțil de la Antena 1, a fost prezent în cadrul podcastului prezentat de Teo Trandafir. Prezentatorul de la Neatza a dat cărțile pe față și a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața personală. La ce vicii a renunțat complet? 

Răzvan Simion și-a schimbat total stilul de viață! Moderatorul de la Neatza a fost invitat la podcast-ul moderat de Teo Trandafir și a dezvăluit schimbările majore pe care le-a făcut în viața sa. De-a lungul timpului, prezentatorul tv a trecut prin mai multe procese. El a renunțat la multe vicii pentru a avea un stil de viață mai sănătos!

Răzvan Simion a recunoscut că a renunțat la fumat după 28 de ani. În plus, a încetat să mai consume sucuri acidulate și zahăr. Prezentatorul tv nu mai consumă decât apă alcalină.

„M-am lăsat după 28 de ani. Și fumam, cum se fuma în presă. Îl vedeam pe domnul Cristoiu, care are gecuță, vestuță și fuma țigări lungi, ca Horia Alexandrescu. Aveau emisiune la Prima, seara, fumau și beau Teachers, în direct la televizor”, a povestit Răzvan Simion.

„Fac tot felul de terapii interesante. Am descoperit asta cu ozonul acum și sunt super încântat de terapie. Îți ia un pic de sânge, îți bagă niște ozon și ți-l bagă la loc. E super, îmi place tare mult. Plus că, dacă faci matinal de atâta timp, cu pastile nu mai merge, direct pe venuță. Vrei ceva de acolo, vrei q10”, a mai mărturisit el, în podcast-ul Gând la Gând cu Teo, al lui Teo Trandafir.

Sursa foto: capturi video

Preluat de la: csid.ro