piersic-4.jpg

La finalul lunii aprilie, Florin Piersic a ajuns de urgență la spital cu grave probleme de sănătate. Marele actor a suferit mai multe operații, iar în prezent este internat la Spitalul Foișor din Capitală. Maestrul se află sub supravegherea medicilor. Cum se simte actorul? 

Pe data de 29 aprilie 2024, Florin Piersic s-a simțit rău în timpul unui spectacol și a ajuns de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Acolo, doctorii l-au diagnosticat cu o infecție la genunchi și l-au operat. Ulterior, infecția s-a extins la inimă și i-a afectat și mai mult starea de sănătate. Apoi a ajuns la Institutul Inimii din Cluj, iar în prezent se află internat la Spitalul Foișor din Capitală. Doctorii au încercat să-l stabilizeze și în curând ar putea fi externat.

Florin Piersic a făcut și primele declarații de pe patul de spital. Îndrăgitul maestru le-a mulțumit fanilor și le-a transmis gânduri bune pentru toți cei care s-au rugat pentru el în ultima perioadă. Actorul a depășit momentele dificile și abia așteaptă să revină pe scenă.

Citește și: Florin Piersic a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Actorul se află la Terapie Intensivă

„Sunt aici la o recuperare. Totul e în regulă, învăț cum să merg pentru că și eu aștept să vin la tine, să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare și am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât, cu toate că la 90 de ani nu prea ne dă mâna. Dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnesc cu toți. Și cu tine mai ales care mă iubești așa de mult.

Să îi spui că îl îmbrățișez și pe toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine, zi-le că le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Sper să îmi revin și atunci o să fie bine”, a declarat Florin Piersic, notează Antena 3.

Sursa foto: facebook Florin Piersic

Preluat de la: csid.ro