29ed1bcf-fb98-45b6-84ca-d12cefc39984_w1200_r1.jpg
Primăria Municipiului Cahul împreună cu Asociația Băștinașilor „Cahulenii reUniți” a lansat o inițiativă cu scopul de a crește atractivitatea orașului Cahul chiar de la primul kilometru parcurs. Vorba este despre realizarea unei picturi murale autentice și irepetabile de circa 1 000 de metri pătrați.

„Pentru Cahul prin Artă” este un proiect menit să creeze o pictură murală unică pe zidul de circa 1 000 de metri pătrați, ce se află la porțile municipiului Cahul (direcția Roșu).

O pictură murală este utilizată deseori pentru decorarea unui zid, tavan sau perete. Astfel acest zid va deveni un nou punct turistic pe harta Moldovei, cu aspect estetic și atractiv care va contribui la promovarea tradițiilor și valorilor locale la nivel internațional!

<!–

–> <!–

–>

Cei mai generoși donatori vor avea ocazia să-și lase „amprenta” în pictura murală de pe zid. Te invităm să fii și tu parte a proiectului „Pentru Cahul prin Artă”. Prin susținerea acestui proiect, vei contribui la revitalizarea orașului și la consolidarea  dimensiunii istorice, turistice și culturale a municipiului!

Mai multe detalii AICI!

Preluat de la: diez.md