20130426-145721-15.jpg
Show-ul în stil high-tech organizat de maib își propune să lumineze cerul și să creeze animații de diferite forme cu ajutorul a 100 de drone simultan, completate de o proiecție laser fascinantă. Acesta va reprezenta o combinație unică dintre tehnologie și artă, care va impresiona, cu siguranță, publicul.

De asemenea, au fost pregătite și multe alte surprize, care vor fi dezvăluite pe parcursul evenimentului. Acesta este transmis live și poate fi urmărit gratuit din orice loc sau de pe orice dispozitiv, pe pagina de Facebook a evenimentului sau accesând link-ul atașat mai jos.

Show-ul are loc astăzi, pe 7 octombrie 2021, la ora 19.20, iar echipa #diez vă va ține la curent cu parcursul evenimentului, informându-vă în timp real despre cele mai memorabile momente ale acestuia.

<!–

–> <!–

–>

„Scopul principal al acestei transformări este de a ne alinia la necesitățile și stilul de viață al clienților noștri. Prin urmare, implementăm noua strategie, inclusiv personalitatea brandului nostru și modelul operațional, care vor oferi mult mai multe facilități, atât în mediul real, cât și în mediul online, dar și identitatea vizuală maib: logo-ul, noua înfățișare a sucursalelor băncii, site-ul web și aplicațiile”, spun organizatorii.

19.25 – Giorgi Shagidze, președinte maib, a venit cu un mesaj pentru toți cei prezenți în cadrul evenimentului, dând startul acestuia:

„Sunt onorat și nerăbdător să vă prezint identitatea noastră de brand reînnoită! Ce ne-a inspirat să facem această schimbare? Această transformare a fost inspirată de noua și ambițioasa strategie maib, de standardele superioare pe care le-am stabilit pentru experiența clienților și – cel mai important – de aspirația noastră de a face viața clienților noștri mai ușoară, mai bună și mai mobilă.

Viziunea noastră ne motivează să inovăm și să creăm produse și servicii actualizate, care ne ajută să fim la doar un click distanță de fiecare dintre voi, indiferent de ceea ce faceți sau unde vă aflați. Fiți alături de noi spre nivelul următor!”

19.32 – transformarea maib și noua identitate a acesteia au putut fi văzute prin intermediul show-ului de lumini, fiind transpuse pe cer. Astfel, spectatorii au avut ocazia să facă cunoștință cu noul logo al maib, sloganul „Next level”, dar și alte simboluri-cheie, care definesc conceputul reinventat al maib.

19.39 – publicul are ocazia să se delecteze și cu muzică live, în interpretarea Moldovan Concert Youth Orchestra.

 

Preluat de la: diez.md