brett-jordan-ulRlAm1ITMU-unsplash.jpg
Utilizatorii Twitter nu vor mai putea posta linkuri către Facebook, Instagram și alte rețele de socializare concurente, a anunțat platforma miliardarului Elon Musk într-un comunicat, transmite AFP.

În acest sens au fost vizate șapte platforme: Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post și Nostr. La fel s-au interzis și linkurile către agregatorii rețelelor sociale precum linktr.ee și lnk.bio, se precizează în comunicatul platformei Twitter.

Evidențierea unei fotografii publicate pe Instagram sau distribuirea unei postări de pe Facebook, îl expune astfel pe utilizatorul Twitter la suspendarea contului, iar dacă deținătorul menționează unul dintre celelalte conturi ale sale în biografie, pedeapsa este aceeași, avertizează rețeaua.

„Dacă încălcările regulii rămân un act izolat sau o primă încălcare, putem lua o serie de măsuri, de la ștergerea unuia sau a mai multor tweet-uri până la blocarea temporară a contului”, menționează Twitter.

Aceste noi reguli sunt anunțate, deoarece mulți utilizatori Twitter au declarat recent că iau în considerare migrarea către alte platforme de socializare.

Preluat de la: diez.md