nelu-vlad1.jpg

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, trece prin clipe delicate! Artistul a fost diagnosticat cu hematom pe creier, iar medicii l-au anunțat că nu îl pot opera. El s-a simțit rău în timpul unui spectacol și a ajuns de urgență pe mâna specialiștilor. 

Nelu Vlad, artistul din formația Azur, se află internat la spitalul din Cluj, după ce doctorii i-au pus diagnosticul de hematom pe creier. Solistul în vârstă de 73 de ani nu poate fi operat. În prezent, medicii i-au dat un tratament, însă acesta nu rezolvă problemele sale de sănătate.

„Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a mărturisit celebrul solist pentru Star Popular.

Citește și: Noi detalii despre starea de sănătate a lui Traian Băsescu, după ce a fost internat la Urgențe! Ce se întâmplă cu fostul președinte acum

De asemenea, el a precizat că îşi făcuse mai multe investigaţii la începutul anului, dar nimic nu anunța că are aceste probleme de sănătate.

„Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic”, a mai declarat artistul pentru sursa citată anterior.

Sursa foto: Facebook Nelu Vlad

Preluat de la: csid.ro