88445-header-shaunacyferro-1.jpg
A fost dat startul ediției din acest an a celui mai important eveniment dedicat inovațiilor – Startup Moldova Summit 2021 – dedicată comunității locale de antreprenori și startupuri. Echipa #diez te ține la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul evenimentului.

Evenimentul aduce pe scenă lideri ai ecosistemului, oameni care dezvoltă idei inovatoare și care vor povesti despre modalități de colaborare între sectorul public și cel privat, oportunități de creștere și dezvoltare a ideilor de bussines, dar și instrumente digitale de dezvoltare prin tehnologie.

Pe lângă faptul că la Startup Moldova Summit 2021 participanții vor explora detalii din culisele ecosistemului, vor învăța despre potențialele surse de finanțare, oportunitățile de dezvoltare a afacerilor, programele de accelerare și inițiativele noi de implicare, evenimentul vine cu noutăți pentru participanți.

Startup Moldova Summit 2021 este organizat de către „Startup Moldova”, cu suportul Agenției pentru Dezvoltare Internațională a Statelor
Unite (USAID) și Suediei, în cadrul proiectului Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC).

Evenimentul poate fi urmărit live, iar noi vă vom ține la curent cu cele mai importante momente din cadrul acestuia.

Preluat de la: diez.md