lavinia-pirva-1.jpg

Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Jr., are mare grijă de felul în care arată, așa că apelează și la medicul estetician și nu ascunde acest lucru de fanii săi. Recent, solista și-a făcut o nouă intervenție la nivelul feței!

Lavinia Pîrva arată incredibil de bine, după ce a devenit mamă. A reușit să slăbească foarte mult și a revenit la silueta dinainte de naștere.

În plus, artista de 39 de ani acordă importanţă felului în care arată tenul său. De curând, Lavinia Pîrva a dezvăluit fanilor săi că a efectuat o procedură estetică la nivelul feței, pentru a-și menține o imagine cât mai bună.

Ea a decis să facă un tratament cutanat de ultimă generație, conceput pentru a stimula producerea de colagen din piele. Pe Instagram, vedeta s-a arătat entuziasmată de procedura pe care și-a făcut-o. Mulți au fost uimiți de felul în care arată acum!

„Astăzi am simțit să fac ceva pentru mine. M-am lăsat pe mâna unui medic extrem de iubit și apreciat, datorită rezultatelor excepționale pe care le-a obținut în timp. Astăzi am facut Morpheus, o procedură extrem de eficientă pentru a-mi menține tenul luminos, ferm și tânăr.”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram.

Citește și: Lavinia Pîrva, regimul alimentar cu care a slăbit 30 de kilograme după sarcină

În urmă cu ceva timp, cântăreața dezvăluia că și-a mărit și bustul, după ce fanii din mediul online au criticat-o.

În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deşi citesc şi aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată faţă de oamenii care mă apreciază şi sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine!”, spunea solista.

Sursa foto: instagram Lavinia Pîrva

Preluat de la: csid.ro