IMG_6878-scaled.jpg
Mihai și Veronica sunt doi tineri din orașul Cahul, studenți ai colegiului Iulia Hasdeu. Sunt pasionați de organizarea petrecerilor pentru copii.

„În cadrul Hackathon-ului Start-Up City Cahul am hotărât să inițiem afacerea PITICOT prin care dăm culoare evenimentelor și creăm amintiri de neuitat atât copiilor cât și părinților”, spun cei doi.

Veronica Zbîrciog este co-fondatoarea proiectului. Fiind absolventă a Școlii de Arte Plastice din orașul Cahul are o experiență în domeniul picturii pe față.

Mihail Sava este cel de-al doilea co-fondator. Mihail este pasionat de fotografie și are o experiență în domeniul animației.

<!–

–> <!–

–>

Cum activează PITICOT?

Activitatea de bază constă într-un program de animație care include jocuri distractive și activități în grup, care vor distra nu doar copiii dar și întreg publicul prezent la eveniment. Mai mult decât atât, echipa PITICOT organizează ședințe foto cu mascote (eroine și eroi din desene animate). Pentru cei plecați peste hotare, echipa PITICOT are oferte generoase pentru organizarea evenimentelor de zile de naștere. 

De ce PITICOT?

Denumirea Piticot vine de la numele piticului cunoscut de toți. Echipa a dorit să pună accent pe dezvoltarea acestui personaj și crearea emoțiilor pozitive în rândul clienților printr-o incursiune în lumea basmelor.

Ei au decis să înceapă această afacere pentru a le da culoare evenimentelor și un răgaz părinților.

Mai multe detalii despre PITICOT vedeți pe Facebook sau Instagram.

Preluat de la: diez.md