BeFunky-collage-2-1-scaled.jpg
Trei tineri din orașul Cahul au creat platforma apic.md care va fi destinată persoanelor ce au afaceri în apicultură sau celor ce vor să înceapă o afacere în domeniul apiculturii.

Cumpărătorii cât și vânzătorii vor beneficia  de o gamă largă de categorii legate de apicultură ce le va ușura căutările cât și vânzării produselor. Motivația echipei este de a aduce cât mai multă lume în domeniul apiculturii. Astfel, aceștia au creat această o platformă prin care fiecare persoană ce dorește să caute produse din domeniul apiculturii să găsească într-un timp foarte rapid și simplu. Un un mare avantaj este că pe această platformă se pot deschide diferite afaceri în apicultură. Această afacere a fost concepută în cadrul Hackathon-ului Start-up City Cahul.

Ionuț Ciubotaru, este un tânăr student la Colegiul „Iulia Hasdeu” din orașul Cahul în domeniul Informaticii. El este pasionat de domeniul IT și are o mare pasiune pentru fotografie. 

Savelie Babaianu, este un tânăr student la colegiul „Iulia Hasdeu” din orașul Cahul în domeniul Informaticii. El este pasionat de programare și ideile cât și creativitatea lui îi uimește mereu pe toți.

<!–

–> <!–

–>

Alexei Plăcintă, este un tânăr student la Colegiul ,„Iulia Hasdeu” din orașul Cahul în domeniul Informaticii. Tânărul are o mare pasiune pentru programare.

 Cum funcționează platforma apic.md?

Platforma a fost creată cu scopul de a ajuta persoanele ce doresc să-și deschidă o afacere în domeniul apiculturii. Prin intermediul platformei se pot cumpăra produse cât și vinde produse legate de apicultură (familii de albine, stupi și produse conexe).

Meniul este unul foarte simplu divizat prin categorii și subcategorii ce le ușurează clienților prin a căuta produsele necesare. 

Mai multe detalii vedeți pe pagina de Facebook apic.md sau pe pagina de Instagram.

 

Preluat de la: diez.md