logoregouni-1-scaled.jpg
Doi tineri din orașul Cahul vor să creeze o companie care va ajuta antreprenorii să angajeze mai eficient și mai rapid – Human Analytics. Ideea se bazează pe teste similare modelului Big Five.

Motivația echipei este de a aduce un nou concept de angajare pentru antreprenori și de a oferi angajaților un post de muncă care li se potrivește propriilor înclinații psihologice. Testele elaborate oferă un screening complet al personalității individuale prin raportare la cei cinci meta-factori: extraversiune, agreabilitate, nevrozism, conștiinciozitate şi deschidere.

Cine face parte din echipă?

Dorin Munteanu este un specialist în psihologie și analitică, pasionat de mult timp de natura umană, folosește cunoștințele pentru a garanta proiectului eficiență și exactitate.

<!–

–> <!–

–>

Daniela Gîrneț este specialistă în marketing și comunicații, experiența in domeniul marketingului, o folosește pentru promovarea ideii și relațiile cu clienții.

Motivația  tinerilor a apărut atunci când au înțeles că foarte puțini angajatori cunosc înclinațiile psihologice angajaților săi pentru a le folosi eficient, la fel foarte puțini angajați cunosc avantajele lor. Ideea tinerilor este ca angajații să ocupe locuri de muncă potrivite profilului lor psihologic, astfel reducând din neplăcerile la locul de muncă, iar angajații să repartizeze sarcinile mai eficient.

Cum funcționează Human Analytics?

Orice angajator poate vedea profilul psihologic al viitorilor angajați, dar și a angajaților existenți efectuând testul și discutând cu specialiștii.

Prima etapa e efectuarea testului, unde angajatul răspunde la fiecare întrebare marcând un punctaj de la 1 la 5, unde 1 = nu sunt de acord, 2 = ușor nu sunt de acord, 3 = neutru, 4 = ușor de acord și 5 = sunt de acord, a doua etapă e analiza răspunsurilor de către specialist, ultima etapă este elaborarea profilului psihologic al angajatului susținut de comentarii și sugestii pentru angajator. Astfel se asigură o angajare inteligentă, unde angajatul și angajatorul beneficiază la maxim de avantajele lor.

Mai multe detalii despre Human Analytics vedeți pe Instagram sau pe Linkedin.

Preluat de la: diez.md