ipiccy_image-3.jpg

În data de 2 februarie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Fără Nume, amatorii muzicii rock sunt așteptați la un concert inedit. În cadrul evenimentului vor evolua două trupe rock din Moldova și un interpret de muzică rock originar din Franța.

În deschidere va cânta tânăra formație din Chișinău – Lacrimă, care va prezenta un program acoustic cu piese proprii. Trupa a evoluat deja în peste douăzeci de concerte și membrii ei sunt gata să cucerească noi culmi. 

Îi va urma pe scenă legendara trupă Gândul Mâței, care tradițional va bucura publicul cu hiturile sale nemuritoare și apreciate nu doar de fanii muzicii de calitate din Moldova și România, dar și din alte țări.

În seara respectivă, pe scena Teatrului Fără Nume, în calitate de invitat special, va evolua și cunoscutul autor, compozitor și interpret francez Chien Noir, ale cărui compoziții muzicale sunt pline de farmec și autenticitate, deschizând inimile ascultătorilor către esența muzicii rock franceze.

Biletele pot fi procurate aici.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md