1530698681175.jpg

Costumele de baie sunt esențiale în această perioadă pentru doamne și domnișoare. Când plecăm la o piscină sau la mare, tindem să purtăm costume de baie frumoase și care să ne pună în evidență anumite părți ale corpului. Anul acesta, costumele de baie dintr-o singură piesă rămân a fi un trend, mai ales în rândul vedetelor.

Aceste ținute sunt o tendință deja de ani buni și se pare că încă o să mai fie. Vedetele par să iubească acest trend și mereu au grijă să fie potrivite pentru corpul lor, iar pentru aceasta, cer destul de des sfatul unui stilist. De aceea, ținutele lor nu pot fi decât un exemplu bun pentru restul femeilor.

Modelele în tendințe pentru acest sezon variază de la cele decupate, asimetrice și până la cele cu motive florale, buline sau cele cu zone franjurate.

Spre cele asimetrice și cu zone decupate tind staruri precum Kylie Jenner sau Emily Ratajkowski, iar costumul de baie dintr-o singură piesă cu slip și sutien conectat printr-o fâșie subțire de material în zona abdomenului, sunt un trend pentru această vară, dat fiind că slipii acestuia expun coapsele.

Un bun exemplu pentru stilurile ceva mai feminine, cum ar fi cu imprimeuri florale, sunt cântărețele Rihanna și Taylor Swift. Vara aceasta se poartă cele cu modele micro și flori de mici dimensiuni, care au un aspect romantic și delicat.

Pentru un look feminin, în stil boho, poartă un costum de baie decorat cu volane în zona bustului dacă vrei să adaugi un plus de volum. Aceasta pare să fie o idee bună pentru femeile cu sânii mici. 

Dacă ești inversul acestei situații, adică ai sânii mari, alege costumele de baie întregi dintr-o singură piesă, cu bretele groase, care îți vor oferi o susținere mai bună, iar asta ți-o demonstrează chiar Jennifer Lopez sau Beyonce.

Kim Kardashian, Selena Gomez sau Jennifer Lopez sunt câteva dintre vedetele care preferă un stil mai îndrăzneț. Acesta este costumul de baie dintr-o singură piesă cu un decolteu foarte adânc, care ajunge până în zona abdomenului.

Și accentele metalice sunt un trend în ceea ce privește costumele de baie. Poți opta pentru un costum dintr-o singură piesă realizat din material în nuanțe metalice sau cu reflexii. Iar dacă prea multă strălucire ți se pare intimidantă, atunci alege costumele de baie dintr-o singură piesă cu accente metalice. Acestea pot avea bretele, curea sau detalii în culori metalice precum argintiu, auriu sau cupru. Cântăreața australiană Iggy Azalea a ales să poarte un astfel de costum în această vară, în timp ce Kourtney Kardashian, a purtat costume de baie statement, realizate integral din materiale strălucitoare.

Vara aceasta sunt în tendințe și costumele de baie dintr-o singură piesă de inspirație sport. Sunt ideale dacă îți place să fii activă pe plajă sau să practici sporturi nautice. Sunt foarte comode și îți permit să te miști în voie fără să stai cu grijă că ai putea avea parte de momente stânjenitoare. Vedetele poartă costume de baie de tip sport cu imprimeuri în partea din față, dar și costume inspirate din stilul anilor '90, așa cum sunt modelele de tipul „Baywatch”, celebrul serial din acea perioadă, scrie eva.ro.

 

Preluat de la: zugo.md