FotoJet-2-5.jpg
Fotograful canadian François Brunelle utilizează fotografia ca un mediu de expresie artistică. Iar prin intermediul proiectului său Je ne suis pas un sosie!, artistul și-a propus să fotografieze peste 200 de oameni din toată lumea care seamănă leit unii cu alții.

Potrivit, Creapills, ideea de a crea proiectul Je ne suis pas un sosie! i-a venit după experiența personală și în special din motiv că, deseori, i se spunea că seamănă cu Rowan Atkinson.

The Mirror/François Brunelle (stânga) și Rowan Atkinson (dreapta)

Astfel, începând cu anul 2000, François a pornit în această aventură artistică și a început să fotografieze străinii care semănau izbitor de tare unii cu alții.

Mai jos, puteți vedea o colecție de fotografii realizate de François Brunelle în cadrul proiectului Je ne suis pas un sosie!

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */

Preluat de la: diez.md