sq-1.jpg
În ultimul episod al serialului Squid Game apare fotografia unei femei din Moldova. Este vorba despre momentul în care eroul principal intră într-o frizerie pentru ca să-și vopsească părul. Înainte ca acesta să-și aleagă noua coafură, eroul principal analizează portretele afișate în frizerie, în unul dintre aceste portrete este moldoveanca Anastasia Semanina.

Descoperirea a făcut-o chiar soțul Anastasiei și a scris despre acest lucru pe pagina sa de Facebook: „Acel moment când Netflix cumpără fotografiei femeii tale de pe Shutterstock și o pune în episodul final al Jocului calmarului.”

Apariția Anastasiei în ultimul episod. Foto: Facebook/Andrey Solioniy

Squid Game este un serial TV sud-coreean thriller de groază de supraviețuire din anul 2021 produs de postul Netflix. Serialul prezintă un concurs cu 456 de jucători cu mari probleme financiare care trebuie să joace pe viață și pe moarte câteva jocuri de copii, contra unui premiu de 45,6 miliarde woni.

Serialul a reușit să bată și un record pe Netflix, a ajuns la 111 milioane de fani în mai puțin de patru săptămâni de la lansare, având cel mai bun început pentru o serie pe platformă

<!–

–> <!–

–>

Preluat de la: diez.md