Logo-pe-fotografie-3-1.jpg

Într-un peisaj cultural în continuă dezvoltare, tinerii din Moldova își găsesc refugiul în paginile cărților, așa cum arată datele recent prezentate de autorități. În contextul Zilei Naționale a Lecturii, marcată la mijloc de februarie, autoritățile au publicat un top al cărților preferate de tineri, achiziționate cu ajutorul voucherului cultural. Aceste cifre nu numai că dezvăluie preferințele lor de lectură, dar și conturează un tablou captivant al intereselor literare ale tinerei generații din țară.

52 de procurări

52 de procurări

53 de procurări

53 de procurări

54 de procurări

54 de procurări

54 de procurări

56 de procurări

58 de procurări

59 de procurări

60 de procurări

65 de procurări

66 de procurări

68 de procurări

73 de procurări.

74 de procurări

80 de procurări

89 de procurări.

101 procurări

185 de procurări

Amintim despre propunerea de a te înscrie în cadrul proiectului Biblioteca cu intenție. Aplicarea e simplă, scrie-ne pe poșta electronică [email protected] despre biblioteca ta de acasă și povestește-ne istoriile deosebite din spatele ei. În subiectul e-mailului scrie: „Biblioteca cu intenție”. Pentru implicare te răsplătim cu bilete la teatru, cinematograf, concerte ori evenimente mondene din țară.

Dorim să menționăm că dintre toate scrisorile trimise la redacție se va alege o singură persoană care va fi câștigătoarea premiului și eroul sau eroina unui interviu marca #diez. Mai multe detalii citește aici.

Preluat de la: diez.md