tricolor.jpg
Noul echipament al naționalei noastre a fost creat cu sprijinul Agenției de Investiții și produs de partenerul tehnic al FMF, JAKO Moldova. Designul tricoului a fost elaborat de Eugen Boico.

Echipa Țării este o idee națională, un manifest ce ne adună în jurul fotbalului, reprezentat de Naționala Moldovei. În jurul unei țări mici, dar cu inimă mare. Nu contează limba pe care o vorbești, vârsta, în ce regiune locuiești sau ce profesie ai. Toți împreună formăm Echipa Țării, scrie FMF.md.

Numele tău pe tricou demonstrează că ești de-al nostru, din Republica Moldova. La fel, imprimate pe tricou, descoperi tradițiile seculare ale neamului moldovenesc. 

Pomul vieții – simbolul străvechi care semnifică viața continuă și tinerețea veșnică. 

Trandafirul – un simbol folcloric bine-cunoscut al dragostei, frumuseții, familiei, înțelepciunii și devotamentului.

Busuiocul – ce este asociat cu protecția și puritatea, iubirea sinceră și constantă. 


FMF.md

Din 28 mai, noul echipament va fi disponibil în exclusivitate la magazinul JAKO din „Shopping Malldova”. Suporterii care vor procura tricoul în perioada 28 mai-9 iunie vor primi cadou unic bilete la cele două meciuri de acasă ale echipei naționale din Liga Națiunilor cu Letonia și Andorra. Personalizarea cu numărul și numele preferat este gratuită în perioada 28 mai-13 iunie.

Preluat de la: diez.md