PMI-diez.jpg
Compania Philip Morris Moldova a fost desemnată drept Angajator de Top 2022 de către Institutul Top Employers. Este pentru al treilea an consecutiv când PMI obține acest titlu. Certificarea internațională a avut loc în urma unui proces riguros de selectare și evaluare. Fiind unul dintre cei mai buni angajatori din țară, Philip Morris Moldova excelează în oferirea oportunităților de creștere pentru angajații săi, precum și a unui mediu favorabil dezvoltării continue a abilităților.

Top Employers este o autoritate globală care certifică excelența condițiilor de muncă oferite angajaților din toată lumea. Institutul a evaluat compania Philip Morris Moldova în baza unei liste de 400 de întrebări ce vizează inclusiv oferirea de compensații și beneficii pentru angajați, oportunitățile de dezvoltare în carieră, condițiile de muncă, formarea și dezvoltarea profesională.

„Faptul că pentru al treilea an consecutiv suntem recunoscuți drept Angajator de Top ne oferă convingerea că ne îndreptăm în direcția corectă și ne motivează să progresăm alături de angajații noștri. Dincolo de condițiile de muncă și oportunitățile pe care le oferim, ne sprijinim reciproc în orice problemă, iar relațiile din cadrul companiei sunt construite pe bază de respect și încredere. Astfel, reușim să consolidăm atmosfera pozitivă și proactivă la locul de muncă,” a declarat directoarea Philip Morris Moldova, Elena Naumenko.

Recent, PMI a dat startul înscrierilor pentru Disrupt Camp, o competiție online la care pot participa studenți din Republica Moldova, Georgia, și Armenia.

„La Philip Morris, promovăm creativitatea și gândirea nonconformistă pentru a oferi soluții la problemele existente. Vrem să împărtășim cunoștințele noastre cu tinerii dornici să afle cum funcționează procesele într-o companie de talie internațională. Disrupt Camp este o primă experiență care îi va învăța să dezvolte proiecte, idei și concepte noi, capabile să transforme nu doar compania, dar și viitorul”, spune Ion Botnaru, manager în cadrul departamentului Consumer Experience al Philip Morris Moldova.

Disrupt Camp va începe pe 14 martie, iar la competiție pot participa studenții din ultimul an de facultate și masteranzii care cunosc limba engleză și își fac studiile în domeniul tehnologiei informației, marketing, business și antreprenoriat. CV-urile pot fi transmise aici.

Tinerii care vor trece etapele de preselecție vor forma 20 de echipe. Fiind ghidate de câte un mentor, acestea vor lucra asupra unui proiect despre știință și inovație, servicii pentru clienți, recrutare sau sustenabilitate. Trei echipe vor fi desemnate câștigătoare, iar toți membrii acestora vor fi premiați.

Philip Morris International este o companie multinațională fondată acum 175 de ani. Produsele sale sunt comercializate astăzi în 180 de țări. În 2018, compania a lansat pe piață dispozitivul de încălzire a tutunului IQOS, angajându-se să construiască un viitor fără fum. În Republica Moldova, Philip Morris este unul dintre cei mai mari contribuabili la bugetul de stat.

Preluat de la: diez.md