jfGvse2w0xFrq2FfQ2bnSm36MxNVHgAEwDouh0uO.jpg

Comunitatea DCN Global invită creatorii digitali, activiștii și jurnaliștii din Europa, care fac parte din generația Z, să se întrunească în cadrul unui retreat comun pentru a lucra și pentru a crea o rețea de tineri cu aceleași opinii. Evenimentul se va desfășura în perioada 19-23 iunie în orașul Sarajevo din Bosnia şi Herţegovina.

Agenda activității se va baza pe trei piloni importanți: creativitate, creștere personală și bunăstare. Într-un mediu verde, participanții vor beneficia de cursuri, vor învăța cum să includă abilitatea de mindfulness în fluxul zilnic de lucru și vor avea șansa să lucreze în grup cu restul colegilor.

Printre subiectele abordate în cadrul acestui eveniment se vor regăsi:
# dezvoltarea abilităților digitale;
# crearea conținutului pentru publicul tânăr;
# comunicarea online;
# rețelele sociale;
# viitorul jurnalismului. 

# Pentru acest retreat sunt eligibili tinerii din Europa, care au până la 30 de ani. Organizatorii vor acorda prioritate candidaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 22 de ani.
# Solicitanții pot proveni din medii precum societatea civilă, new media, tehnologie, jurnalism sau crearea de conținut digital.
# Candidații trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

Organizatorii vor asigura costurile care țin de zborul către și dinspre Sarajevo, cazarea la hotel, alimentație și activitățile sociale din timpul evenimentului. Participanții sunt responsabili de obținerea vizei pentru accesul în Bosnia şi Herţegovina, dacă este necesar.

Persoanele interesate sunt invitate să completeze acest formular pentru a se înregistra. Termenul-limită pentru înscriere este 29 mai.

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai noi oportunități #diez, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Preluat de la: diez.md