sas.jpg
Compania IT din Moldova, Midnight.Works a făcut un pas îndrăzneț și inedit pentru a-și marca prezența în domeniul tehnologiei informaționale. Ei au adus o mașină sportivă de drift direct în interiorul oficiului, demonstrând astfel că spiritul inovator și pasiunea pentru performanță nu se limitează doar la domeniul lor de activitate.

Decizia de a expune mașina în oficiu a fost luată ca urmare a succesului pe care compania Midnight.Works l-a înregistrat în dezvoltarea jocurilor cu mașini sportive și drift. Aceste jocuri au atras atenția pasionaților de viteză și  adrenalină, contribuind la creșterea popularității și a reputației companiei pe piața internațională. 

Mașina sportivă de drift, cu designul său aerodinamic și aspectul său  impunător, reprezintă o sursă de inspirație pentru angajații Midnight.Works. De asemenea, atrage atenția asupra valorilor pe care compania le promovează,  precum inovația, performanța și perseverența în obținerea rezultatelor  excelente. 

Expunând mașina în oficiu, Midnight.Works își exprimă angajamentul față de excelență în domeniul IT și reușește să transmită un mesaj puternic atât  angajaților, cât și milioanelor de jucători din jocurile companiei. Acest gest  simbolic arată că, la fel cum mașinile sportive de drift îmbină tehnologia de vârf  cu performanța și stilul, Midnight.Works aplică aceeași filozofie în dezvoltarea  jocurilor și produselor sale software. 

În concluzie, prin expunerea mașinii sportive de drift în oficiu, Midnight.Works demonstrează o abordare neconvențională și îndrăzneață în lumea IT. Acest  demers va consolida cu siguranță poziția companiei ca lider în domeniu și va  contribui la atragerea unui public și mai larg interesat de jocurile cu mașini  sportive și drift. 

Site-ul companiei: https://midnight.works.

Preluat de la: diez.md