Design-fara-titlu-9.jpg

În data de 30 aprilie 2023 la Liverpool, Pasha Parfeni și echipa sa au desfășurat prima repetiție pe scena Eurovision Song Contest 2023.

După prima sa repetiție pe scena Eurovision, Pasha Parfeni a scris pe Facebook că nu se va relaxa până va aduce prestația Republicii Moldova la perfecțiune.

„Foarte multe momente sunt de corectat și îmbunătățit, dar nu ne relaxăm până vedem prestația noastră adusă la perfecțiune. Așa vrem să fim cunoscuți de toată lumea, harnici și talentați! Prieteni, noi facem ce putem mai bine pentru Moldova. De voi depinde scorul final. Hai să fim cât mai mulți pe 9 mai, la prima semifinală. Suntem sub numărul 10”, a scris Pasha Parfeni pe Facebook.


Sursă: BBC

Sursă: BBC

Sursă: BBC

Sursă: BBC

Sursă: BBC

Amintim că în acest an Republica Moldova va participa în prima semifinală, alături de alte 14 țări, printre care Serbia, Portugalia, Croația și Israel. Reprezentantul țării noastre, Pasha Parfeni, va urca al 10-lea pe scenă, fiind succedat de încă cinci participanți.

În acest material puteți vedea cum se va desfășura competiția Eurovision Song Contest 2023 și cât va costa un bilet la finala acesteia, iar aici găsiți cele 37 de cântece care vor concura în acest an.

Menționăm că Eurovision Song Contest va fi găzduit de Liverpool. Astfel, marea finală va avea loc în cadrul Arenei Liverpool de lângă râul Mersey, sâmbătă, 13 mai 2023.

Preluat de la: diez.md