diez-1280x720_Ro.jpg

Hey, cel mai de top magazin de gadgeturi și smartphone-uri Darwin a împlinit un deceniu! Ei bine, pare a fi un vis, însă asta e – 10 ani plini de culori vii în care au fost realizate cele mai rebele idei, oferite cele mai avantajoase promoții și a fost retrăit un spectru larg de emoții pozitive. 

Acum, după o perioadă atât de lungă, e timpul să celebrăm aniversarea cu fast! Nu ezita, profită de mega promoții marca Darwin, ba mai mult, bucură-te de reduceri de până la 40% la cele mai cool smartphone-uri și gadgeturi!

Cu ocazia aniversării, Darwin a pregătit un concurs de culori, participă și vei obține posibilitatea să te alegi cu un iPhone 14 nou-nouț! Ești intrigat? Atunci, e cazul să accesezi site-ul darwin.md pentru a afla toate detaliile necesare și condițiile de participare.

Darwin te așteaptă cu drag în perioada 17-20 martie în online store-ul Darwin, achiziționează cele mai performante gadgeturi cu reduceri avantajoase și obține cadou garantat – vopsea praf naturală ce-ți va oferi imediat un flashback în acel segment de timp când Darwin a organizat primul său Festival al Culorilor! 

Cât pe ce să uităm! Fii mereu pe unda Daaarwin! 

Preluat de la: diez.md