1519996417234.jpg

Tot vorbim despre Mad Marketers Conference, povestim despre speakeri tari și chatboți, dar nu vă zicem despre partea cea mai importantă. Dar care este cel mai important lucru la orice conferință? Desigur after-party!

Vă garantam că petrecerea noastră va deveni o completare incendiară a celei mai utile conferințe de internet marketing. După o zi plină de prezentări, întrebări și răspunsuri, pauze de cafea și networking, vă puteți relaxa și vă mișca puțin în ritmul melodiilor băieților de la The Glimpse.

The Glimpse este cea mai bună trupă rock din țară conform concursului POT Music din 2017 și, pur și simplu, niște tipi foarte cool. Băieții descriu stilul lor ca un amestec dintre energie pozitivă, beat-uri punk-rock și o chitară nebună, sau pur și simplu – „imaginați-vă că sunteți dezbrăcați, călare pe un unicorn, care se dă cu skateboardul prin oraș”. Sună tentant, nu-i așa?

În plus, la deschidere va evolua minunata Valeria Bree, cu cover-uri superbe ale pieselor mult îndrăgite.

În programul serii este inclus și networking la o berea gustoasă sau vin aromat și, bineînțeles, gustări incredibile de la DC Donuts, care vor menține nivelul nostru de energie pe tot parcursul conferinței.

Nu vă mai spunem nimic, dar vă amintim unde mai puteți cumpăra bilet spre un viitor strălucit în marketing: madmarketers.events

 

Preluat de la: zugo.md