diez-share-facebook.png
„The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, a câştigat trofeul categoriei „cel mai bun film”, la cea de-a 90-a gală de decernare a premiilor Oscar.

The Shape of Water este un film american din 2017 regizat de Guillermo del Toro și scris de del Toro și Vanessa Taylor. Este creat în genurile romantic, dramă, fantezie întunecată. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Michael Shannon, Sally Hawkins și Octavia Spencer.

Lungmetrajele nominalizate în 2018 la această categorie a premiilor Oscar au fost „Call Me by Your Name”, de Luca Guadagnino, „Darkest Hour”, de Joe Wright, „Dunkirk”, de Christopher Nolan, „Get Out”, de Jordan Peele, „Lady Bird”, de Greta Gerwig, „Phantom Thread”, de Paul Thomas Anderson, „The Post”, de Steven Spielberg, „The Shape of Water”, de Guillermo del Toro, şi „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, de Martin McDonagh.

Acţiunea filmului fantastic “The Shape of Water” se petrece la o bază secretă din SUA anilor ’60 unde o femeie de serviciu singură ajunge să aibă o relaţie unică cu o creatură hominidă amfibie ţinută în captivitate. Rolurile principale din acest film sunt interpretate de Sally Hawkins, Octavia Spencer şi Michael Shannon.

Reamintim că filmul a fost acuzat de plagiat.

Preluat de la: diez.md