profimedia-0869087963-1.jpg

Anne Hathaway a devenit virală după ce a dezvăluit tehnica prin care își face buzele să pară mai apetisante la filmări. Iată în ce constă aceasta!

Actrița din Princess Diaries a explicat că în timp ce lucra la această campanie nu prea i-a plăcut cum arătau buzele ei atunci când s-a văzut pe cameră.

„Eram pe platoul de filmare și când m-am uitat la monitor am observat că buza mea superioară arată puțîn… ofilită”, a explicat ea. „Așa că i-am cerut lui Adir o agrafă.”

 

 

O postare distribuită de Anne Hathaway (@annehathaway)

Trucul vedetei constă în folosirea unei agrafe/ ac de păr și masarea buzelor, ca-n clipul de mai jos:

„Am făcut acest masaj ca să stimulez circulația, iar oamenii se uitau la mine de parcă aveam trei capete”, a glumit actrița.

Ea a mai ținut să ofere și un avertisment de siguranță pentru fanii ei dacă aleg să folosească un ac de par pentru a-și masă buzele, așa cum a procedat ea. „Nu exagera, nu pune prea multă presiune”, a continuat Hathaway. „Trebuie să fie un masaj blând, pe care să nu-l faci mai mult de 30 de secunde. Ai grijă să nu te intepi – dacă sangerezi, e clar că ai mers prea departe.”

Videoclipul a devenit viral, strângând peste 2 milioane de vizualizări. Vedeta a fost lăudată pentru că a vorbit pe limba celor din generația Z, de la discurs, până la modul în care clipul a fost editat.

“Anne Hathaway este în era ei de influencer”, a comentat un utilizator al aplicației.

FOTO: PROFIMEDIA

Preluat de la: csid.ro