whatsapp_95558400.jpg
WhatsApp a trecut la faza de testare cu o nouă funcție care permite configurarea aceluiași cont/număr de utilizator pe mai multe dispozitive. Astfel, utilizatorii care au două sau mai multe telefoane vor putea activa aplicația pe toate dispozitivele.

La fel ca Facebook Messenger şi alte aplicaţii de mesagerie, clientul WhatsApp va putea fi setat cu acelaşi cont de utilizator pe mai multe dispozitive. Probabil că numărul de telefon va avea în continuare un rol important, utilizatorii primind un cod de securitate care să fie tastat pe dispozitivul suplementar asociat contului de WhatsApp, scrie go4it.ro.

În forma actuală, autentificarea într-un cont de WhatsApp cu numărul de mobil cauzează delogarea automată de pe dispozitivul folosit anterior.

Funcționalitatea pregătită este confirmată cu o captură de ecran, surprinzând noua secțiune Linked Devices ce va fi adăugată în aplicația pentru mobil. Aici, utilizatorii vor putea vedea lista cu dispozitivele atașate contului de WhatsApp, respectiv pot deconecta pe cele care nu mai sunt folosite.

Dincolo de comoditate, opţiunea setării aceluiaşi număr de WhatsApp pe mai multe dispozitive ar putea fi folositoare şi în mediul business. De exemplu, în cazul serviciilor de asistenţă, mai mulţi angajaţi vor putea răspunde solicitărilor primite fără să paseze între ei un singur telefon logat pe numărul respectiv de WhatsApp.

Preluat de la: diez.md