1-74.jpg
Pentru unii 2016 a fost un an frumos, pentru alții însă un an plin de încercări și momente grele, însă fiecare dintre noi își dorește ca 2017 să fie un an mai bun, un an plin de experiențe și momente frumoase. Unii își planifică noul an minuțios, alții însă își doresc să fie surprinși de 2017 și nu au așteptări mai mari, însă, totuși, fiecare tânăr își propune ca în noul an să realizeze ceea ce nu a reușit să facă în anul precedent și are planuri și aspirații mărețe chiar dacă ezită să le împărtășească cu cei din jur. Ne-am propus să aflăm ce așteaptă tinerii de la 2017, dar și ce angajamente își iau în anul Cocoșului de Foc.

1

Cristi Cojocaru

Sper ca anul 2017 să fie mai bun decât 2016 și să nu moară atâția oameni celebri. În 2017 vreau să fac un an de schimb în Germania, să citesc cât mai mult, să lucrez asupra corpului meu și să scap de unele vicii.

 

 

 

1

 

Iulian Perepelicinii

În Noul An care vine cu pași grăbiți, doresc ca toată lumea să fie fericită și un pic mai bună. Sper că în 2017 să zâmbim și mai mult, să trăim toate momentele și să gustăm din surprizele vieți. Chiar dacă nu recunoaștem noi dorim cadouri, lucruri materiale de aceea, chiar tu poți fi propriul Moș Crăciun prin muncă, devotament și perseverență. Ca în orice an stabilesc o serie de angajamente, dar știu sigur că nu le voi respecta din lipsă de timp. Prefer că totul sa fie spontan și destul de interesant. Însă dacă am face o listă ar fi destul de complicat. Un punct din acest plan ar fi la sigur, un salt cu parașuta, știu, este complicat, însă voi lupta pentru marea dorință.

 

 

1

Alexandru Ursu

Sper ca împreuna cu anul 2017 să colaborăm pentru a finisa universitatea. Vreau să pun mai mult accent pe sport și pe condiția fizică, să progresez în domeniul în care activez si sa revin la hobby-uri demult uitate din cauza lipsei veșnice de timp cauzate de situații neprevăzute.În 2017 la sigur termin colecția de cărți scrise de Agatha Christie. Sper să mai pun ceva pioneze pe harta locurilor pe care le-am vizitat – am în vizor Spania si Grecia. Cum am menționat și anterior – să dedic mai mult timp sportului, și nu în ultimul rând să mă mut cu prietena mea.

 

 

1

Verginia Acălugăriței

Pace in lume, e ceea ce aștept de la anul următor. Cred că acum este mai important ca niciodată să fie arborat steagul umanității și a păcii ca să ne asigurăm libertatea și dragostea de care are nevoie societatea noastră.
Îmi promit ca în noul an să petrec mai mult timp cu familia și prietenii; sa nu îmi fie frică sa zic Da sau Nu; să desenez și să creez mai mult, și nu în ultimul rând să decid în ce aș vrea să fac un curs de masterat.

 

 

1

 

Daniel Goncearuc

Ce așteptări pot să am de la noul an? Totul depinde de tine, nu de așteptări, pentru că așa nu o sp obțpi nimic în viață. În 2017 vreau să merg vara la odihnă, să termin bine studiile și poate să găsesc o prietenă pe viață.

 

 

 

1

Iulia Rumeus

Sper ca anul 2017 să fie unul îmbelșugat, norocos și plin de realizări. Pentru mine, anul respectiv urmează să fie unul important, ba chiar decisiv, acesta cuprinzând câțiva factori importanți formării mele, cum ar fi: ultimul an de liceu, examenul de limbă engleză, mandatul în cadrul senatului liceului, aplicarea la universitate, de aceea, realizez că noul an nu va fi unul dintre cei mai ușori, însă, îmi doresc să fie unul eficient, productiv și îmbucurător. Majoritatea angajamentelor și scopurilor mele pentru anul 2017 țin de dezvoltarea mea personală. În 2017 mi-am propus să mă axez pe disciplinele școlare pe baza cărora urmează să susțin examenele da bacalaureat. Mi-am setat drept scop îndeplinirea tuturor obiectivelor din cadrul senatului, acestea fiind soldate cu un impact benefic liceului și, de asemenea, mi-am stabilit drept țel frecventarea orelor de limbă germană. Pe lângă angajamentele ce țin de reușita școlară și dezvoltarea personală, mi-am propus în 2017 să petrec cât mai mult timp cu familia, pentru că acesta ar putea fi unul dintre ultimii ani petrecuți acasă.

 

1

Cristian Negara

Este anul schimbărilor zic eu, am făcut planuri grandioase pentru 2017. Universitate în Franța, locul de trai îl voi schimba, mă gândesc la o logodnă dar cine știe, mai vedem .

Am făcut o lista de țări pe care vreau să le vizitez în această vară împreună cu iubita mea, apoi să plecăm la concertul trupei Coldplay în Munich. Va fi un an absolut deosebit, și dacă nu eu o să îl fac deosebit, atunci cine?

 

 

1

Ana-Maria Țulea

Sper ca noul an să vină cu multe provocări, deoarece acestea ne fac să creștem, cu persoane noi și cu multe realizări.

Angajamentele pe care mi le-am propus țin, în mare parte, de studii. Astfel, țin neapărat să închei primul an de facultate cu succes, să trec și peste practica de vară, și, ulterior, să mă pot bucura de vacanța de vară, descoperind noi destinații (mi-aș dori foarte mult să ajung în Italia).

Preluat de la: Diez.md