1-73.jpg
„Game of Thrones” a fost în 2016, pentru cel de al cincilea an consecutiv, cel mai piratat serial de televiziune pe internet, urmat de „The Walking Dead”, dar și de producția nouă „Westworld”, relatează torrentfreak.com, citat de Agerpres.ro.

“Game of Thrones” a fost în 2016, pentru cel de al cincilea an consecutiv, cel mai piratat serial de televiziune pe internet, urmat de “The Walking Dead”, dar și de producția nouă “Westworld”, relatează torrentfreak.com, citat de Agerpres.ro

Potrivit sursei citate, “Game of Thrones” a fost cel mai descărcat serial tv pe BitTorrent pentru cel de al cincilea an consecutiv. Interesul față de serialul fantasy a fost în general similar cu cel de anul trecut.

De asemenea, precizează torrentfreak.com, se poate observa o continuare a trendului de creștere a interesului pentru fișierele de înaltă calitate, mulți pirați trecând în ultimul an de la fișiere de 480p, la unele cu rezoluția 720p sau 1080p, în mare parte datorită ameliorării accesului la internetul de bandă largă.

Iată însă topul întocmit de TorrentFreak în baza mai multor surse, inclusiv statisticile raportate de BitTorrent.

#1. “Game of Thrones”
#2. “The Walking Dead”
#3. “Westworld”
#4. “The Flash”
#5. “Arrow”
#6. “The Big Bang Theory”
#7. “Vikings”
#8. “Lucifer”
#9. “Suits”
#10. “The Grand Tour”.

Preluat de la: Diez.md