Putin.jpg
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a ieșit din nou în fața oamenilor cărora le-a povestit că „operațiunea militară” pe care a declanșat-o Rusia se desfășoară conform planului.

„Soldații și ofițerii ruși acționează bărbătește ca niște adevărați eroi. Militarii noștri luptă curajos cu înțelegerea deplină a ceea ce fac. Chiar și după rănire, soldații rămân pe câmpul de luptă, jertfesc cu viața lor pentru a-și salva camarazii și pe civili. Eu sunt rus și mă mândresc că fac parte din această lume puternică și multinațională din care face parte Rusia. Niciodată n-o să-mi schimb părerea că rușii și ucrainenii sunt același popor”, a declarat Putin într-un nou briefing de presă.

În Rusia se cenzurează termenul de război și se folosește noțiunea de „operațiune militară”. De asemenea, autoritățile ruse nu anunță numărul soldaților decedați, dar de pe altă parte raportează doar despre pierderile suferite de Ucraina (soldați, tehnică militară sau infrastructură militară”.

Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5.0, Rusia a atacat Ucraina. Deja de opt zile țările se află în război. Situația la minut o puteți urmări în regim livetext aici!

Preluat de la: diez.md