pixel.png

Strănut, dureri în gât, nas înfundat, tuse, febră, dureri musculare – toată lumea cunoaşte aceste simptome ale răcelii şi gripei, probabil cele mai des întâlnite afecţiuni ale tractului respirator la nivel mondial. Spălatul incorect sau insuficient pe mâini cu apă şi săpun, atingerea feţei cu mâinile neigienizate, temperaturile în schimbare, umiditatea crescută, vântul, lucrul în spaţii mici, neaerisite, alături de grupuri mari de persoane, toate acestea sunt posibile condiţii ale apariţiei virozelor respiratorii.

Deşi nu există un tratament universal pentru răceală sau gripă, pot fi luate anumite măsuri pentru ameliorarea simptomelor neplăcute şi scurtarea duratei acestora.

În primul rând, se recomandă izolarea la domiciliu în cazul apariţiei unor simptome precum cele descrise mai sus, pentru a preveni îmbolnăvirea altor persoane. De asemenea, odihna şi consumul de supe şi lichide în general ajută la atenuarea manifestărilor neplăcute.

<!–

Formul de quiz

–>

Dacă vrei o alternativă naturală la medicamentele dedicate simptomatologiei patologiilor respiratorii, apelează la Biosept capsule, un produs antiviral românesc 100% natural, pe bază de plante medicinale, cu eficienţă dovedită de peste 10 ani.

Acesta este recomandat în infecţii respiratorii de tip viral însoţite de rinoree, cefalee şi odinofagie, simptome care pot fi ameliorate încă de la primele administrări.

Efectului antiviral al produsului i se alătură proprietăţile antiinflamatoare şi antifebrile, care reduc febra şi inflamaţiile din corp, ameliorând astfel durerile de gât, de cap sau cele musculare.

Persoanele active sunt cele care vor aprecia cel mai mult această terapia naturală, deoarece nu prezintă reacţii adverse sau leziuni gastrice, chiar şi în cazul administrărilor repetate, acţionează rapid şi sigur, astfel încât nu vor fi nevoite să îşi întrerupă activitatea zilnică.

Biosept capsule are la bază 5 ingrediente-cheie care acţionează ţintit asupra simptomelor specifice virozelor respiratorii: frunze de măslin, lichen de piatră, muguri de plop, scoarţă de salcie şi cuişoare.

Aceste plante au puternice efecte antivirale, antiinflamatoare, imunomodulatoare, antifebrile, sudorifice şi antialgice, ameliorând semnificativ simptome precum starea generală alterată, febra moderată, cefaleea, curbaturile, rinoreea apoasă, nasul înfundat, disfagia, disfonia sau tusea seacă.

Mod de administrare: în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Se recomandă administrarea Biosept capsule încă de la primele semne de viroză respiratorie, pentru a nu afecta şi mai mult flora intestinală şi a reduce imunitatea deja scăzută.

Pentru un efect puternic antiviral, antiinflamator şi antibacterian se recomandă asocierea cu Biomicin Forte capsule (3x1cps/zi).

Biosept capsule şi-a demonstrat eficienţa în peste 92% din cazurile monitorizate. Eficienţa produsului a fost testată pe 138 de pacienţi,obţinându-se:

  • dispariţia simptomatologiei clinice la 92% dintre pacienţi
  • 98,94% dintre pacienţi au devenit afebrili după primele administrări
  • remiterea disfagiei şi disfoniei la 97% dintre pacienţi
  • remiterea tusei la 81,65% dintre pacienţi

Dacă se respectă modul de administrare, simptomatologia se ameliorează în 3 zile, iar tabloul clinic de viroză se poate remite complet în 5-7 zile.

Preluat de la: csid.ro