pixel.png

În sezonul virozelor, copiii sunt cei mai expuşi îmbolnăvirii, deoarece nu au sistemul imunitar complet dezvoltat. Schimbările bruşte de temperatură, umiditatea, vântul sunt, de asemenea, factori care pot contribui la apariţia virozelor respiratorii, ce afectează cu precădere copiii şi vârstnicii. Febra, nasul înfundat, durerile generalizate, rinoreea, durerile în gât şi tusea se numără printre cele mai comune simptome ale infecţiilor de tract respirator superior, fie că vorbim de gripă sau răceală.

În ciuda concepţiei generale, şi anume că antibioticele vindecă virozele, acest lucru nu este adevărat şi poate fi chiar periculos. Antibioticele nu au efect asupra virusurilor, deci nu solicitaţi farmacistului sau medicului pediatru să vă dea antibiotice pentru o simplă răceală sau gripă!

În schimb, manifestările virozelor respiratorii pot fi ameliorate cu ajutorul unui Biosept capsule, supliment 100% natural, realizat din plante medicinale cu puternice efecte antivirale, antiinflamatoare şi antifebrile.

<!–

Formul de quiz

–>

Biosept capsule este o alternativă naturală de tratament, cu eficienţă dovedită în combaterea virozelor respiratorii la copiii peste 6 ani, fără efecte secundare.

Remediul conţine plante medicinale cu adevărate virtuţii terapeutice împotriva acestor afecţiuni respiratorii, acţionând încă de la primele simptome:

Frunze de măslin – inhibă virusurile cauzatoare de infecţii respiratorii, precum virusul respirator sinciţial, rinovirusul, influenza, coxsackie virus şi virusul para-influenza de tip 3, au acţiune antiinflamatorie şi întăresc sistemul imunitar.

Lichen de piatră – are efect antiviral şi antiinflamator, ameliorând durerile specifice virozelor respirotorii.

Muguri de plop şi scoarţă de salcie – reduc febra, au efecte antialgice şi ameliorează inflamaţiile ce duc la apariţia durerilor în gât şi a dificultăţilor la înghiţire.

Cuişoare – combat simptomele virozelor, precum tusea, rinoreea, durerile în gât şi congestia nazală, datorită eugenolului pe care îl conţin şi care are acţiune antivirală şi antiinflamatoare.

Mod de administrare:

  • Copii 6-12 ani: se recomandă în primele 3 zile de la debut câte 1 capsulă de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 2 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă.
  • Copii peste 12 ani: în primele 3 zile de la debut câte 2 capsule de 3 ori pe zi, apoi se continuă cu 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu minim 30 de minute înainte de masă. Durata unei cure este de 7 zile. La nevoie cura se poate continua încă 10 zile cu 1 capsulă de 3 ori pe zi.

Pentru copiii care nu agreează înghiţirea capsulei, se poate goli conţinutul acesteia într-o linguriţă de miere, se omogenizează şi se administrează ca atare. Fiind doar pulberi naturale din plante, acest tip de administrare este sigur şi eficient.

În funcţie de intensitatea simptomelor, cura poate dura între 5 şi 7 zile, dar poate fi prelungită dacă manifestările persistă.

Preluat de la: csid.ro