chatyoutube.png
YouTube implementează o nouă funcție, care integrează funcția de partajare a videoclipurilor într-un sistem de chat, informează playtech.ro.

YouTube a decis să testeze funcția pentru prima dată în Canada, utilizatorii din această țară share-uind cu 15% mai multe videoclipuri decât restul lumii. Interfața noului sistem transformă modul în care se face share, deoarece adaugă opțiuni de chat. Astfel, există posibilitatea de a purta o conversație privată în jurul unui videoclip, în loc să te muți în altă aplicație pentru a discuta despre un filmuleț pe care l-ai primit sau pe care l-ai trimis.

Noua funcție este disponibilă în cadrul aplicației de YouTube, de unde vei avea posibilitatea să trimiți un videoclip către un prieten sau către un grup de persoane. Apoi, conversația poate să înceapă și puteți discuta despre ce ați văzut, dar puteți adăuga și clipuri noi, tot în cadrul aceleiași conversații.

Interfața implementată pentru noua funcție de chat din aplicație este destul de similară cu cea adăugată în Google Photos. Sistemul de sharing adăugat acolo îți permite să apeși pe contactele cărora vrei să le distribui o imagine, iar aplicația se ocupă de restul. Odată ce trimiți o imagine, ai la dispoziție o căsuță de chat în care poți continua conversația și în care poți adăuga și videoclipuri sau da like-uri.

Preluat de la: Diez.md