collage.jpg
Comedie, dramă sau thriller? Cinematograful „Patria” revine în această lună cu premiere pe marele ecrane. Vezi care este programul aparițiilor noi din noiembrie.

#Thor: Ragnarok

Primieră: 2 noiembrie
Gen: Acțiune, aventură, fantastic
Limba: Engleză-Română, Rusă
Vârsta: 12+

Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

#Matilda

Premiră: 2 noiembrie
Gen: Dramă, istorie, thriller
Limba: Rusă
Vârsta: 16+
Ultimul împărat rusesc și balerina, care a confirmat gloria baletului rusesc. O pasiune care ar putea schimba istoria Rusiei. Dragostea care a devenit o legenda. În viața fiecărei persoane există câteva zile care o pot schimba pentru totdeauna. Când se întâmplă cel mai important lucru. Porniți vocea iubirii. Și faceți o alegere. Dar dacă domnitorul imperiului se îndrăgostește de o dansatoare, care înnebuneşte cu frumusețea sa … Catedrala , Kremlinul, câmpul Khodynka, palatele regale, scenele Mariinsky și Teatrul Bolshoi – unde bate inima Rusiei.

#Crima din Orient Express

Premiră: 9 noiembrie
Gen: Crimă, detectiv, dramă
Limba: Rusă
Vârsta: 12+
Renumitul detectiv belgian Hercule Poirot investighează uciderea unui american înstărit, care călătorea cu trenul Orient Expres, cel mai faimos tren din lume.

#Micul Vampir

Premieră: 9 noiembrie
Gen: Animație, Aventură, Comedie, Groază
Limbă: Română, Rusă
Vârsta: 6+

Micul Vampir, bazat pe personajele cărților bestseller scrise de Angela Sommer-Bodenburg, spune povestea lui Rudolph, un vampir în vârstă de 13 ani, al cărui clan e amenințat de un vânător notoriu de vampiri. El îl cunoaște pe Tony, un muritor de vârsta lui, care e fascinat de castele vechi, cimitire și… vampiri. Tony îl va ajuta pe Rudolph în aventura plină de acțiune, dar și de umor, în care vor porni pentru a-și învinge redutabilii adversari, și împreună vor salva familia lui Rudolph, devenind, astfel, cei mai buni prieteni.

#Suburbicon

Premieră: 16 noiembrie
Gen: Crimă, dramă
Limba: Rusă
Vârsta: 16+

Suburbicon este o comunitate din suburbie, liniștită și fericită, cu grădini și case îngrijite… locul perfect pentru a trăi împreună cu familia, iar în vara anului 1959, familia Lodge exact asta făcea. Dar liniștea aparentă ascunde o realitate tulburătoare. Soț și tată, Gardner Logde (Matt Damon) va trebui să supraviețuiască celor mai violente și decadente părți ale orașului.

#Liga dreptății

Premieră: 16 noiembrie
Gen: Acțiune, aventură, fanstastic, SF
Limbă: Engleză-Română, Rusă
Vârsta: 12+

Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.

#Omul de Zăpadă

Premieră: 23 noiembrie
Gen: Crimă, dramă, horror, thriller
Limba: Rusă
Vârsta: 16+

Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.

Preluat de la: diez.md