1-86.jpg
The Wax Road lansează clipul piesei „Rambler In The Dark”, o baladă rock extrasă de pe albumulde debut al trupei, care a fost lansat pe 1 decembrie 2016. Videoclipul este realizat de Volt Cinematography și a fost filmat în plină iarnă în preajma orașului Ungheni.

Regizorul clipului este Vlad Bolgarin, cel care a semnat și clipul Do Things Right. Lansarea va avea loc 10 martie, iar în aceiași lună, bandul a mai anunțat și o serie de concerte pe ambele maluri ale Prutului. Astfel, pe 2 martie The Wax Road poate fi văzut la București, pe 5 martie la Târgul Mureș și pe 18 martie la Chișinău. De remarcat că la Chișinău ei vor evolua în premieră într-un format unplugged.

În anii de existență, pe lângă promovarea intensă și lansarea diferitor proiecte, a câtorva single-uri, și a unui videoclip, băieții au susținut și o mulțime de concerte printre care se numără, la nivel național festivalul „PRUTFest” (evoluând pe o scenă cu Alternosfera și Subcarpați), „StartupGrindParty” (împreună cu Amber Traps), un șir de evenimente organizate de Cool Radio și PotMusic. Iar la nivel internațional evoluează la cea de-a 10-a ediție a festivalului. „Rock’nIași”, la festivalul „Zilele Nordului” și la „Drum Day Hamburg” în Germania. Pe lângă concerte și festivaluri, The Wax Road participă la concursul internațional „GBOB”(Bătălia Mondială a Trupelor) clasându-se pe poziția a treia la finala României.

The Wax Road este o trupă de Rock&Roll (BluesRock, HardRock) din RepublicaMoldova, fondată pe 1 decembrie 2013 de Dan Timofei (Voice&Leadguitar) și Victor Ceban (Drums) cărora li se alătură mai apoi Ion Tiuticov (Rhythmguitar) și Cristi Budac (Bassguitar). Iar în primăvara anului 2014, în cadrul festivalului „Drum Day Ungheni” își fac cunoștință cu Iaroslav Cojocru – unul din organizatorii festivalului – acesta devenind în cele din urmă managerul formației.

Preluat de la: Diez.md