1487963902949.jpg

Pentru că știm cât de important e să te simți bine cu propriul tău corp și, mai ales, cu propriul ten, te îndemnăm să începi primăvara cu o doză de relaxare și dragoste față de sine.

Astfel, fie că dorești să te răsfeți sau să faci un cadou femeii din viața ta, în ajutor îți vine Marina Fulga Beauty Therapist și îți pune la dispoziție un preț promoțional pentru o procedură cu oxigen Hiperbaric.

Cea care îți va dărui minute în șir de plăcere este specialista în medicină și cosmetologie, Marina Fulga. Tot ea recomandă să încerci procedura ce conține efecte de hidratare rapidă și eficientă – tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric. Datorită procedurii nechirurgicale, non-invazive, fără ace și fără riscuri, tratamentul nu este contraindicat femeilor însăcinate.

„Fiecare dintre noi ne dorim un ten luminos, hidratat și care să strălucească de sănătate. Acum primavara acest lucru poate deveni realitate cu ajutorul aparatului de hidratare cu oxygen pur care va facilita curățarea și pătrunderea în profunzime a ingredientelor active.
Printre beneficiile care le oferă această procedură, putem enumera următoarele:
1. Pielea ta își va recăpăta confortul, suplețea și strălucirea de care avea atâta nevoie;
2. Hidratează în profunzime;
3. Ajută la oxigenarea și regenerarea țesuturilor dermale;
4. Previne uscarea tenului”,
menționează specialista Marina Fulga.

Tratamentul se efectuează rapid și simplu:
Pasul 1 – Demachierea, tonifierea și exfolierea tenului;

Pasul 2 – Hidratarea în profunzime a tenului cu oxigen hiperbaric;

Pasul 3 – Masca hidratantă;

Pasul 4 – Strălucire.

Cu Marina Fulga Beauty Therapist poți fi răsfățată în fiecare zi!

P.

Preluat de la: Zugo.md