My-Post-3-7.jpg
Cinematograful Cineplex din Chișinău te invită în acest weekend la o porție de filme captivante. Regele Richard, Vânătorii de fantome și Eternii sunt câteva dintre peliculele care vă vor bucura ochii timp de câteva ore.


# ENCANTO

Encanto spune povestea columbiencei Mirabel Madrigal, o tânără care trebuie să trăiască zi de zi cu frustrarea că este singura din familia ei care nu are puteri magice.

# RESIDENT EVIL: BUN VENIT ÎN RACCOON CITY

Situată în 1998, această poveste de origine explorează secretele misteriosului Spencer Mansion și al nefericitului Raccoon City.

# VÂNĂTORII DE FANTOME: MOȘTENIREA

Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.

# REGELE RICHARD: CRESCÂND CAMPIONI

Bazat pe o poveste adevărată, „Regele Richard: Crescând campioni” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe tenisul pentru totdeauna. Urmărind o viziune clară a viitorului lor și folosind metode neconvenționale, Richard are un plan care să le ducă pe Venus și Serena Williams de pe străzile din Compton, California, pe scena globală ca personalități legendare. Filmul arată puterea familiei, perseverența și credința neclintită ca mijloc de a realiza imposibilul și de a influența lumea.

# ETERNII

Aceasta este saga celor cunoscuți ca Eternals, o rasă nemuritoare care a trăit cândva pe Pământ, modelându-i istoria și civilizațiile.


Conform hotărârii Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică (CNESP) s-a decis declararea stării de urgență în sănătate publică la nivel național până la 30 noiembrie 2021.

Persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani care doresc să vină la cinematograf vor trebui să prezinte unul din următoarele documente:
— certificatul de vaccinare împotriva COVID-19, cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital), valabil după o perioadă de 14 zile de la finalizarea schemei de vaccinare;
— rezultatul negativ al testului RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore;
— concluzia medicală ce confirmă că persoana a suportat COVID-19 în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi (șase luni);
— act confirmativ de prezență a anticorpilor anti-COVID-19, valabil pe durata a 90 de zile de la data efectuării investigației.

Preluat de la: diez.md