1485951032606.jpg

După ce renumita piesă a grupei O-Zone „Dragostea din tei” care a fost lansată acum 13 ani ne-a dus faima în mai multe colțuri ale lumii, acesta a răsunat în filmul francez „Juste la fin du monde” regizat de către canadinul Xavier Dolan.

Scenariul este structurat în jurul protagonistul, Louis, care revine acasă după 12 ani și își anunță familia că este homosexual și are o boală incurabilă.

În familia lui Louis apar frecvent certuri. În timpul unei noi neînțelegeri, în plină sfadă, începe a cânta melodia „Dragostea din tei”. Mama eroului se arată încântată de piesa difuzată la radio, deoarece face gimnastică aerobică sub aceasta, vine în mijlocul camerei și o invită pe fiica sa să danseze împreună. În același timp, mama eroului exclamă: „ Ador această piesă, te ține cu sufletul la gură, cum se numește?”, la care fiica sa îi răspunde „Este un hit, toți o cunosc!”, notează ZUGO cu referire la orașulmeu.md.

Actori renumiți precum Marion Cotilard, Vincent Cassel și Nathalie Baye au jucat în acest film.

Filmul regizorului canadian, Xavier Dolan, „Juste la fin du monde” a obținut Marele Premiu al Juriului în cadrul „Festivalului de Film” de la Cannes. Potrivit criticilor acest film are un subiect pătrunzător, care explică de ce marea și nefericita pasiune a unui om este dragostea față de familie.

Menționăm că „Dragostea din tei” a ajuns pe locul 1 în „Eurochart Hot 100”, poziție pe care a stat 12 săptămâni, între iunie-septembrie 2004. De asemenea single-ul a fost în topul clasamentelor muzicale în Germania și Franța mai mult de trei luni, a atins poziția a 3-a în Marea Britanie și poziția 72 în U.S. „Pop 100”, notează ZUGO cu referire la diez.md.

Vezi cum se distrează personajele ascultând piesa grupei O-Zone.

Preluat de la: Zugo.md