De-miine-FB.jpg
Trupa Lemonique a avut o carantină productivă, cu foarte multe ore petrecute în studioul de înregistrări și repetiții, iar primele rezultate au început să apară. Trupa care a devenit cunoscută după ce a participat la Eurovision Moldova 2019 cu piesa „Gravity” și care apoi a lansat single-uri precum „Call Me” sau „Leto”, pregătește un nou album. Prima piesă de pe album, „De Mâine…”, care este de altfel și prima în limba română lansată de trupă, a fost lansată deja pe YouTube, Spotify, Apple Music, Yandex Music, Deezer, dar și pe alte platforme muzicale.

Lemonique a păstrat stilul care i-a consacrat, o combinație foarte armonioasă de EDM (Electronic Dance Music) și pop, iar „De Mâine…” vine și cu un vibe foarte actual, pe alocuri cosmic. 

„De Mâine…” este despre o relație de iubire toxică, subiect care este tot mai discutat în zilele noastre. Doar că această relație toxică trebuie să ajungă la un punct final, altfel ea va dăuna ambelor părți – despre asta și se cântă în piesă.

<!–

–> <!–

–>

Versurile originale au fost scrise în limba engleză de Mary Vegga, solista Lemonique, iar pentru versiunea în Limba Română, Mary a fost ajutată de Doina Sclifos, cea care a scris până acum versuri pentru o mulțime de artiști mari din Republica Moldova. În curând, va fi lansată și versiunea engleză a piesei. 

De producția audio, Mix și Master s-a ocupat Sergiu Ionaș, membru Lemonique, iar ideea beat-ului a fost propusă de Dan Spasov (Tulbur Apele).

Preluat de la: diez.md