visual-5.jpg
Vești bune pentru cei care nu au reușit să se înscrie la programul de Internship Endava, ediția de toamnă. Perioada de recrutare a fost extinsă până în data de 13 august. Accesează www.endava.com/InternshipChisinau și înscrie-te la una dintre tehnologiile disponibile. Numărul locurilor este limitat.


Aplică la Java Development

Una dintre specializările propuse de altfel pentru fiecare ediție a programului este Java Development. Foștii interni, actualii angajați ai companiei susțin că programul de internship oferă stagiarilor posibilitatea de a-și exploata potențialul și căpăta experiență în proiecte reale. Fiecare stagiar va fi ghidat de un mentor, care îl va susține pe tot parcursul programului.

„Pentru a susține testul și a se pregăti pentru etapa interviului, candidații trebuie să cunoască limbajul de programare Java. De asemenea, cunoștințele despre Spring, Hibernate, Maven, Junit și Git reprezintă un avantaj”, susține Ion, Java developer în cadrul companiei Endava.

Pe parcursul celor trei luni de studiere, stagiarii vor învăța tot de ce au nevoie pentru a-și începe cariera de dezvoltator Java. Aceștia vor participa la o serie de instruiri tehnice și de dezvoltare a abilităților de comunicare, interacțiune în echipă, leadership și rezolvare a problemelor. În a doua parte a programului, internii vor fi implicați în sarcini din proiectele reale ale companiei.

<!–

–> <!–

–>

Internii au un program de studiere de trei luni/cinci zile pe săptămână/șase ore pe zi, la una dintre următoarele specialități:
# Aplications Management: AM Analyst, AM Java Engineer, AM .NET Engineer, DevOps Engineer;
# Development: Java, Android, iOS;
# Testing: Automation Tester;
# Data: Data Engineer.

Mai multe detalii despre programul de Internship al Endava pot fi găsite, accesând link-ul: www.endava.com/InternshipChisinau

Preluat de la: diez.md