MV5BMWFkMDhiYWYtYjQwNS00NThmLWE2ODAtYzcwMDg5YzA0OTBjXkEyXkFqcGdeQXVyNDg4NjY5OTQ@._V1_-e1641892782378.jpg
Poate pentru mulți dintre voi acest articol nu o să fie o noutate, însă pentru mine Love, Death & Robots a fost un fel de brainstorming atunci când l-am descoperit în vacanța de iarnă. De aceea, în acest material am decis să mă împart cu voi cu această „evrica!” animată.

Farmecul seriilor animate constă în faptul că ele nu au un fir narativ între ele, iar în așa fel puteți privi orice episod doriți în funcție de titlu sau trailer. De asemenea, titlul serialului se referă la legătura tematică a fiecărui episod cu cele trei subiecte menționate mai sus, deși nu fiecare episod conține toate cele trei elemente.

Love, Death & Robots include povești care explorează istorii alternative pe care nu ni le prea putem imagina în viața reală, începând cu aventura unor roboți într-un oraș postapocaliptic și continuând un complot pentru dominarea lumii de către un iaurt superinteligent.

Primul sezon de 18 episoade a fost lansat pe 15 martie 2019, al doilea sezon a apărut pe 21 mai 2021, iar cel de-al treilea urmează să apară în 2022, data căruia încă nu a fost făcută publică.

Episoadele au fost realizate de diferite echipe de producție din mai multe țări, iar serialul de animație reprezintă o reecranizare a filmului științifico-fantastic animat din 1981 – Heavy Metal – realizată de Fincher și Miller. Totodată, printre producătorii executivi ai serialului se numără și regizorul nominalizat la Oscar David Fincher.

Menționăm că acest serial nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani!

Preluat de la: diez.md