diez-share-facebook.png
Jucătorii echipei Paris Saint Germain au fost invitați să simtă pe propria piele ce înseamnă Halloween-ul. Mai mulți fotbaliști ai campioanei Franței au fost invitați să intre într-o cameră decorată cu schelete, capete de mort, pânze de păianjen, zombie sau vrăjitoare și provocați să bage mâna într-un dovleac.

Primii care și-au încercat norocul au fost Diaby, Weah și Nkunku, însă ce au găsit în interiorul dovleacului nu le-a picat bine deloc. Speriați, aceștia au încercat să fugă, dar au fost întâmpinați de un zombie, scrie digisport.ro.

Diarra a fost mai curajos, a băgat și el mâna, dar a rupt-o la fugă imediat, fiind și el întâmpinat de un zombie. Thiago Silva a vrut ca surpriza să fie și mai mare pentru Rabiot, ținându-i mâna la ochi, în timp ce mijlocașul încerca să bage mâna în dovleac.

Nu a scăpat nici antrenorul Tomas Tuchel, iar Kylian Mbappe și-a adus aminte cum a fost anul trecut, când a fost speriat groaznic la o ședință foto. Reacțiile jucătorilor au fost dintre cele mai haioase.

Preluat de la: diez.md